Flyglinjer och flygbolag

Överväger bojkott av flygplatsen i Arvidsjaur

2018-03-26 17:33 #0 av: Jimmy.L

Inlandsbor kan komma att välja bort flygplatsen i Arvidsjaur i framtiden. Anledningen är att det inte går att lita på att flygen faktiskt lyfter. Niklas Sandqvist arbetar på vildmarksdata och reser cirka fyra gånger per år till Stockholm för att delta i olika möten.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/efter-flygstrulet-overvager-bojkott-av-flygplatsen-i-arvidsjaur

Bildtråd Stockholms skärgård  Sajtvärd för Debatt, Mina Foton, kust & Hav, Militärhistoria, Skärgårdsbåtarna, sport, Stockholm 

Anmäl
2018-03-26 18:04 #1 av: Magi-cat

I-landsproblem...

Varför har flygen ställts in? Är det pga väderleken är det ju bara bra om de ställs in om det inte är säkert att flyga. Är det pga tekniska fel är det fortfarande bättre att de ställs in än att de flyger.

Slutar alla flyga från A-jaur lägger man ner flygplatsen och då är alla flyg inställda helt plötsligt... Är det bättre?

"Freden måste komma först. Gör den inte det min vän, kommer inget efter den." (Tage D.) 

Anmäl
2018-03-26 18:38 #2 av: Jimmy.L

NextJets vd Magnus Ivarsson beklagar problemen med de inställda turerna och säger att flygbolaget varit inne i en tuff period, men att man ska bättra sig.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/flygbolaget-svarar-pa-kritiken

Bildtråd Stockholms skärgård  Sajtvärd för Debatt, Mina Foton, kust & Hav, Militärhistoria, Skärgårdsbåtarna, sport, Stockholm 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.